In Store:
Beschikbaar via nabestelling

Tetra Guppy Mini Flakes,100ml

5,84

Quantity

Beschrijving

Tetra Guppy Mini Flakes zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsbehoeften van guppy’s en andere levendbarende tandkarpers zoals platy’s, molly’s en zwaarddragers. Het uitgebalanceerde hoofdvoer is ideaal voor het dagelijks voeren van deze vissoorten. De minivlokken drijven kort op het wateroppervlak voordat ze langzaam zinken, waardoor ze ideaal zijn voor vissen die zich in de bovenste waterlaag voeden. De vlokgrootte is afgestemd op de kleine bek van de vissen, waardoor ze gemakkelijker te eten zijn. De speciale combinatie van voedingsstoffen zorgt ervoor dat uw vissen alles krijgen wat ze nodig hebben. Het voer is rijk aan plantaardige bestanddelen en bevat toegevoegde mineralen. Het valt daardoor beter in de smaak bij vissen en bevordert de groei. Tegelijkertijd bevorderen de kleurversterkers de kleurenpracht. De BioActive-formule bevordert een gezond immuunsysteem. Tetra Guppy Mini Flakes verhoogt de vitaliteit en helpt het water schoon te houden.
Ondersteunt de gezondheid, kleurenpracht en vitaliteit van vissen. Uitgebalanceerd hoofdvoer in de vorm van minivlokken. Voor guppy’s en andere levendbarende tandkarpers. Rijk aan plantaardige bestanddelen met toegevoegde mineralen voor een verbeterde acceptatie en groei. Met kleurversterkers. De BioActive-formule bevordert een gezond immuunsysteem.

Voedervorm

vlokken

Samenstelling

Vis en -visbijprodukten, Granen, Gist, Plantaardige eiwitextracten, Schaal- en weekdieren, Oliën en vetten, Algen, Mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 47,5%, Ruw vet 8,0%, Ruwe celstof 2,0%, Vochtgehalte 6,0%.

Toevoegingsmiddelen

Vitaminen: Vitamine D3 590 IE/kg. Sporenelementen: Mangaan (mangaan-(II)-sulfaat, monohydraat) 96 mg/kg, Zink (zinksulfaat, monohydraat) 57 mg/kg, IJzer (ijzer(II)sulfaat, monohydraat) 37 mg/kg. Kleurstoffen, Antioxidanten, Conserveermiddelen.

Extra informatie
Bruto gewicht 0,046 kg
Netto gewicht 0,030 kg
Afmetingen (hxbxd) 8,2 x 4,7 x 4,7 cm
Besteleenheid 1
Merk Tetra voeders