In Store:
Beschikbaar via nabestelling

Royal Canin Shih Tzu Puppy 1,5kg

21,69

Quantity
Quick info
SKU: 3182550722605
Categories: , ,

Beschrijving

Royal Canin – Shih Tzu Puppy – Hondenvoer voor Shih Tzu puppies tot 10 maanden

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt dit voer de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.

Deze voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen, de gezondheid van de huid te behouden (EPA & DHA, vitamine A) en de vacht te verzorgen. Verrijkt met bernagieolie.

De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Dit brokje is speciaal voor de Shih Tzu ontwikkeld. Je pup kan het brokje makkelijk oppakken en het stimuleert hem te kauwen.

Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel op de verpakking voor juiste hoeveelheid voeding per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.
Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Extra informatie

Gewicht 1,5 kg