In Store:
Beschikbaar via nabestelling

Royal Canin Outdoor 30 2kg

31,89

Quantity
Quick info
SKU: 3182550707374
Categories: , ,

Beschrijving

Royal Canin – Outdoor 30 2kg – Kattenvoer voor volwassen actieve buitenkatten.

Katten die veel buiten komen, kunnen actiever zijn en hebben daarom meer calorieën nodig in hun voeding. De katten moeten ook schommelingen in de buitentemperatuur kunnen verdragen. dit voer heeft een hoog energiegehalte die voldoet aan de energiebehoeften van actieve katten.

Helpt de gezondheid van de huid te ondersteunen dankzij een combinatie van aminozuren en vitaminen. Een complex van antioxidanten helpt vrije radicalen te neutraliseren om de cellulaire gezondheid te behouden.

Draagt bij aan de gezondheid van de gewrichten dankzij een combinatie van gewrichtsondersteunende voedingsstoffen en vetzuren (EPA en DHA)
Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, visolie, mineralen, kopraolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 30.500IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 37mg E2 (Jodium): 3,7mg E4 (Koper): 11mg E5 (Mangaan): 48mg E6 (Zink): 145mg E8 (Selenium): 0,06mg – Conserveermiddelen – Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 30% – Ruw vet: 20% – Ruwe as: 7,2% – Ruwe celstof: 1,3% – EPA/DHA: 4g/kg.

*L.I.P. – eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van ‘toevoegingen’ weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staat vermeld in het overzicht met de ‘Gemiddelde analyses’.

Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel op de verpakking voor juiste hoeveelheid voeding per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.
Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Extra informatie

Gewicht 2 kg