Aanbieding!
In Store:
Beschikbaar via nabestelling

Royal Canin Indoor 27 10kg

Oorspronkelijke prijs was: €112,99.Huidige prijs is: €91,99.

Quantity
Quick info
SKU: 3182550706940
Categories: , ,

Beschrijving

Royal Canin – Indoor 27 10kg – Kattenvoer voor volwassen binnen katten van 1 tot 7 jaar.

Een gebrek aan lichaamsbeweging kan de spijsvertering vertragen, wat kan leiden tot een penetrante geur van de ontlasting. Dit voer bevat hoog verteerbare eiwitten (L.I.P*), een geschikt vezelgehalte en specifieke voedingsstoffen, die een goede spijsvertering bevorderen wat helpt de hoeveelheid en de geur van de ontlasting te beperken. *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Een matig vetgehalte, aangepast aan de lagere activiteit van katten die uitsluitend binnenshuis leven, helpt het ideale gewicht te behouden.

Helpt de uitscheiding van ingeslikte haren te bevorderen dankzij specifieke voedingsvezels waaronder psyllium.

Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwe, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, plantaardige vezels, bietenpulp, gist en delen daarvan, sojaolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (0, 5%).

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 13.500IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 42mg E2 (Jodium): 4,2mg E4 (Koper): 13mg E5 (Mangaan): 55mg E6 (Zink): 164mg E8 (Selenium): 0,09mg – Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g – Conserveermiddelen – Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 27% – Ruw vet: 13% – Ruwe as: 7,3% – Ruwe celstof: 4%.

*L.I.P. – eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van ‘toevoegingen’ weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staat vermeld in het overzicht met de ‘Gemiddelde analyses’.

Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel op de verpakking voor juiste hoeveelheid voeding per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.
Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Extra informatie

Gewicht 10,1 kg