In Store:
Beschikbaar via nabestelling

Royal Canin Fit 32 2kg

31,29

Quantity
Quick info
SKU: 3182550702201
Categories: , ,

Beschrijving

Royal Canin – Fit 32 – Kattenvoer voor ondersteuning van de natuurlijke weerstand van volwassen buitenkatten.

Om te voldoen aan de specifieke behoeften op volwassen leeftijd hebben katten een voeding van hoge kwaliteit nodig. Dit voer is een volledige en uitgebalanceerde voeding die de juiste hoeveelheid essentiële voedingsstoffen bevat om volwassen katten in goede gezondheid te helpen houden.

Een aangepast caloriegehalte helpt het ideale lichaamsgewicht van volwassen katten te behouden.

Helpt de uitscheiding van de ingeslikte haren te bevorderen dankzij specifieke voedingsvezels (waaronder psyllium).

Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, tarwe, maïs, dierlijke vetten, gedehydreerd varkenseiwit*, plantaardige vezels, tarwemeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, sojaolie, visolie, mineralen, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 13.000IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 35mg E2 (Jodium): 3,5mg E4 (Koper): 11mg E5 (Mangaan): 45mg E6 (Zink): 136mg E8 (Selenium): 0,09mg – Zoötechnische toevoegingsmiddelen: Ammoniumchloride: 5g – Conserveermiddelen – Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 32% – Ruw vet: 15% – Ruwe as: 7,2% – Ruwe celstof: 4,6%.

*L.I.P. – eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van ‘toevoegingen’ weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staat vermeld in het overzicht met de ‘Gemiddelde analyses’.

Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel op de verpakking voor juiste hoeveelheid voeding per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.
Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Extra informatie

Gewicht 2 kg