Aanbieding!
In Store:
Beschikbaar via nabestelling

Royal Canin Medium Puppy 15kg

Oorspronkelijke prijs was: €115,99.Huidige prijs is: €93,69.

Quantity
Quick info
SKU: 3182550402132
Categories: , ,

Beschrijving

Royal Canin – Medium Puppy – Hondenvoer voor puppies van middelgrote rassen tot 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25kg.

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Dankzij een complex van antioxidanten (waaronder vitamine E) helpt het de natuurlijke afweer van je pup te ondersteunen.

De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting.*Eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

Voldoet aan de hoge energiebehoefte van een pup van een middelgroot ras, die een korte groeiperiode heeft

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, gedehydreerd runder-en varkenseiwit*, maïs, tarwemeel, bietenpulp, rijst, maïsmeel, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten*, mineralen, visolie, gist, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0, 34%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 16.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, Vitamine E: 530mg E1 (IJzer): 45mg E2 (Jodium): 4,5mg E4 (Koper): 14mg E5 (Mangaan): 59mg E6 (Zink): 129mg E8 (Selenium): 0,08mg – Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g – Sensoriële toevoegingsmiddelen: Yucca – extract: 125mg – Conserveermiddelen – Antioxidanten.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 32% – Ruw vet: 20% – Ruwe as: 7,7% – Ruwe celstof: 1,8%.

*L.I.P. – eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

NB: Toevoegingsmiddelen geven uitsluitend de waarden van ‘toevoegingen’ weer en niet de hoeveelheden die al in de ingrediënten voorkomen. De totale hoeveelheid in de voeding staat vermeld in het overzicht met de ‘Gemiddelde analyses’.

Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel op de verpakking voor juiste hoeveelheid voeding per dag. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is.
Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.

Extra informatie

Gewicht 15,1 kg