In Store:
Uitverkocht

Beaphar Anti-Bloedluisstrip

9,95

Beschrijving

Anti-Bloedluisstrip is een strip voor zitstokken ter bestrijding van parasieten en insecten bij kooi- en volièrevogels, zoals bloedluis (Dermanyssus gallinae) of vlooien (Ceratophyllus gallinae, Echidnophaga gallinacea). Geschikt voor zitstokken met een diameter van 12-15/16mm. • ter bestrijding van parasieten in de kooi • 4 maanden werkzaam Werkzame stof: Tetrachlorvinphos 14.2%.

Gebruiksaanwijzing

Open de verpakking pas op het moment dat u de strip gebruikt. Activeer de strip door deze eerst uit te rekken. Het model van de strip is speciaal ontworpen zodat het vastgemaakt kan worden rondom de zitstokken. – Meet de lengte van de zitstok en knip deze afstand af. – Bij lengte langer dan 15 cm, vul het overige stuk dan aan met een tweede strip. – Bedek de hele zitstok – Houd de strip schoon door regelmatig (1x per 2 weken) het vuil er af te halen met een schuurpapiertje of scherp mes. Dit reactiveert de strip. Maak de strip niet schoon met water, desinfectanten of reinigingsmiddelen. Strip blijft bij regelmatig schoonmaken/reactiveren zo’n 4 maanden werkzaam.

Samenstelling

  • IngrediëntenTetrachlorvinphos 14.2%.

Specificaties

Inhoud 2 strips
Artikelnummer 10795
EAN 8711231107957
Vorm Accessoires
Diersoort Vogel
Bewaaradvies Bewaren op kamertemperatuur. Niet in de koelkast of de vriezer bewaren, bewaren in oorspronkelijke verpakking